סוגי קמינים


תחום האפייה הוא תחום נפרד ושונה מאוד מתחום הבישול. למרות ששני התחומים עוסקים באוכל, האפייה דומה יותר למדע מדויק והצורך בדיוק הוא עצום. כל טעות קטנה יכולה לגרום להרס המנה, כולל אי התפחה, טעות במרקם או במראה. בבישול אפשר לטעות ולתקן, בעוד באפייה זה פשוט בלתי אפשרי, הכל צריך להיות נכון ומתוזמן היטב. האופים הטובים ביותר הם אלו שיודעים לעבוד בדיוק לפי המתכון ושמכירים את ההשפעה שיש לכל תהליך את המוצרים שלהם. למשל, איך שמרים מגיבים בחום, או כמה זמן אפשר להקפיא קצפת.

באפייה, אפשר לעשות דברים שהם מטורפים לחלוטין ביופיים ובטעמם, אך צריך להשתמש בציוד איכותי על מנת להשיג את המטרה הזו. במגזר הפרטי, יש לאנשים הרבה יותר אפשרויות מאשר בעבר. הם יכולים להכניס לחצר הפרטית שלהם הרבה מאוד סוגים של גרילים, מעשנות, טאבונים וקמינים, אשר יכולים לשדרג מאוד את האוכל שלהם. אנשים המשתמשים במוצרי חשמל רבים במגביל בדרך כלל נפגעים מחשבון חשמל גבוה.  בנושא האפייה, הקמינים הם אלו שמדמים בצורה הטובה ביותר את התנאים שיש במאפיות ובמסעדות, והם יכולים לייצר אוכל שלא חשבתם שתוכלו לייצר בעצמכם. מאפים הם בלאו הכי מרשימים ונאים למראה, כך ששדרוג שלהם הוא אומנות לכל דבר.

שליטה בטמפרטורה

בקטלוג של חברת וולסקרין יש מגוון סוגי קמינים שאפשר להתקין בבית, כגון קמין חשמלי מובנה. ההבדל הוא בעיקר בגודל וברמת הטמפרטורה אליה אפשר להגיע. לאופים שהם יותר מקצועיים יש צורך בקמינים גדולים יותר, עם יכולות מגוונות יותר, ויש לקחת זאת בחשבון. קנייה קמינים צריכה להיעשות על מנת לקחת את האומנות הזו לשלב הבא. יש צורך לשלוט בטמפרטורות ובמרקמים וזאת אפשר לעשות רק על ידי שימוש בציוד המתאים. בחברת וולסקרין מתקינים את הקמין בצורה בטוחה ונכונה, עם בדיקה של כל החיבורים, וגם דואגים לפן האסתטי, כדי שהכל ייראה כמו שצריך.